TASTY FOOD BY EVE

EVE staat voor eten, drinken en delen. Dit zie je ook terug op de EVE Tilburg Menukaart. De smaak staat centraal en is gebaseerd op eerlijke, verse producten. EVE heeft vegetarische gerechten en klassiekers op het menu. Frans georiënteerd en heerlijk met een Tilburgse twist.

3- of 4-gangendiner

EVE heeft heerlijke menu’s met verrassende combinaties voor lunch, borrel en diner. Uiteraard met begeleidende wijnen. Dus heb je binnenkort iets te vieren of organiseer je een corporate event? Wij nemen graag de tijd om je wensen voor zaalverhuur te bespreken. Neem voor bedrijfsevenementen of voor het bespreken van een ander event vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 013 507 0808 of stuur ons een email via sales@eve-tilburg.nl. Wij kijken ernaar uit jullie te ontvangen. Graag tot ziens bij EVE!

Uitgebreide wijn- en drankenkaart

Op de EVE wijnkaart vind je een balans tussen vertrouwd en overwachte ontdekkingen uit de favoriete regio’s. Want naast een plek om te eten, is EVE ook een locatie voor borrels en fijne ontmoetingen. Bekijk ook de mogelijkheden van wijnkluizen.

EVE Tilburg - divider - tandwiel