JOIN OUR TEAM

EVE Tilburg - divider - tandwiel

Toplocatie zoekt topper voor in de bediening/bar – full- & parttime

Een van de nieuwste en spraakmakendste horecalocaties in Tilburg is op zoek naar nieuwe collega’s voor in de bediening en achter de bar!
Sinds december 2017 is EVE geopend en meteen goed bezocht! We zijn daarom ook op zoek naar nieuwe collega’s die het EVE team verder willen uitbreiden en ondersteunen.

Wie zijn wij
EVE is een nieuwe horecaformule in een prachtig oude treinloods centraal gelegen in de Tilburgse Spoorzone. EVE is open voor haar gasten van ontbijt tot late borrel en alles hiertussen. Naast een regulier horecadeel beschikt EVE ook nog over een groot zonnig terras en een eigen evenementenruimte

Wie zoeken wij
Een ervaren horecatopper voor op de vloer, voor zowel de bediening als bar kunnen wij nog enthousiaste collega’s gebruiken. Wanneer je horeca ervaring hebt en minimaal 8 uur per week ons kunt ondersteunen dan ben je van harte welkom!

Wat heeft EVE te bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een drukbezochte horecaformule met leuke collega’s. Natuurlijk een marktconforme salariëring en mogelijkheden voor zowel een full- als parttime dienstbetrekking. Aangezien EVE nog pas kort geopend is luisteren we graag naar jouw input en kun jij ook echt het gezicht van EVE mede bepalen. EVE is 7 dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. We bieden dan ook ruim voldoende gelegenheid voor gevarieerde diensten.

Solliciteren? Stuur je motivatie met CV naar staff@eve-tilburg.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.

Ben jij de collega die het EVE team nog gastvrijer kan maken? Geef je dan op via onderstaand formulier.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, rtf, txt, jpg, jpeg, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.