Vacature floormanager horeca Tilburg

EVE Tilburg - divider - tandwiel

EVE-Tilburg is eind 2017 geopend in de monumentale Polygonale treinloods in het nieuwe hart van Tilburg, de Spoorzone. De treinloods biedt onderdak aan een van Tilburgs grootste horecabedrijven met bar, borrelruimte, restaurant en brasserie. Aanvullend is er een evenementenruimte van 400m2.

Voor deze bijzonder unieke locatie in Tilburg zoeken wij een bevlogen en enthousiaste Floormanager.

Je bent goed in deze rol als je een top gastheer of gastvrouw bent met oog voor detail! Deze mooie uitdaging in de horeca staat nu voor je open. In de rol van floormanager geef je leiding aan het team van bedieningsmedewerkers en je vindt het hebben van deze verantwoordelijkheid tof. Jij bent het aanspreekpunt voor onze gasten en je traint en motiveert jouw team. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Daarnaast verricht je een klein aantal administratieve taken. Je kunt overzicht houden als geen ander en bent sneller dan het licht.

Wie zoeken wij voor de vacature floormanager horeca bij Eve Tilburg:

  •  je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in de horeca.
  •  je ziet het werken met een team als uitdaging, bent enthousiast en weet van aanpakken.
  •  kan minimaal 3 diensten per week werken. En je bent flexibel in je werktijden omdat deze ook geregeld ’s avonds en in de weekenden zullen zijn.

Eigenschappen als overzicht houden, communicatief, daadkrachtig en punctueel vinden wij belangrijk in deze rol. Jij neemt het team mee op een enthousiaste manier om zo met elkaar een prachtbedrijf neer te zetten. Door dat uit te stralen voelen onze gasten zich vanzelf welkom.

Wij bieden jou:

  • een uitdagende, zelfstandige functie  binnen een levendig bedrijf met veel ambitie.
  • een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Als onderdeel van de Axivate Horeca Group kun jij je voorbereiden op een volgende stap binnen één van onze andere of toekomstige bedrijven.

Solliciteren vacature floormanager horeca Tilburg

Denk jij na het lezen van deze vacaturetekst dat dit jouw droombaan is? E-mail dan je cv en motivatie naar m.kersten@axivatehoreca.nl. Vermeld hierbij in het onderwerp vacature floormanager horeca Tilburg.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, rtf, txt, jpg, jpeg, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.