Vergaderen in een stimulerende omgeving

EVE Tilburg - divider - tandwiel

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie in Tilburg? EVE is met zijn indrukwekkende sfeer van de Spoorzone een inspirerende plek om te vergaderen voor bedrijven. Zeer aangenaam voor het houden van een meeting, training of workshop. En je hebt bij EVE verschillende ruimtes om uit te kiezen; groot of klein. Bovendien is EVE lekker centraal gelegen; vlakbij Station Tilburg.

Vergaderen met groot of klein gezelschap

Voor het huren van een vergaderruimte, kun je in de Separé zaal prima terecht met een klein gezelschap. De Separé is een aantrekkelijk, intieme zaal van 35m2 voor zo’n 22 man. De ruimte is voorzien van uitstekende AV-faciliteiten, waaronder een Bose soundsysteem en 75” HD-scherm. Deze zaal is ook zeer toepasselijk voor een aansluitende borrel of  een diner met een besloten gezelschap. Catering in overleg volledig verzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor reserveren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 013 507 0808 of info@eve-tilburg.nl. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Kom je vergaderen, een congres of workshop houden met een wat grotere groep vanaf 50 personen? Kijk dan ook eens bij events.